Laborator

Previous
Next
In cadrul Laboratorului de Hematologie, Biochimie si Imunologie sunt realizate analizele necesare diagnosticului simonitorizari pacientilor internati (spitalizare continua sau de zi .
Pentru alte categorii de pacienti acest pachet de servicii se efectueaza contra cost.

Descrierea Laboratorului de analize medicale din cadrul Centrului Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia

În cadrul laboratorului sunt angajați medici, biologi, asistenti laborator care garantează efectuarea tuturor examinărilor necesare în cadrul Centrului Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, în scurt timp și la standarde înalte de calitate. Toate acestea se desfășoară cu protejarea confidențialității și a datelor fiecărui pacient. Laboratoarele de analize se ocupă cu examenele de biochimie, hematologie, imunologice, precum și de urină, prin coordonare cu unitățile operative de spitalizare și serviciile solicitate de pacienți în ambulator.

Dotare tehnologică

Laboratoul de analize din cadrul Centrului Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia este situat la parter al spitalului și acoperă o suprafață de aproximativ 53 de metri pătrați. Laboratorul este compus din laborator biochimie, cabinet hematologie, cabinet imunologie, sala primire probe si eliberare rezultate. Laboratorul dispune de cele mai avansate tehnologii din domeniu și anume:

Biochimie

Hematologie

Imunologie

Sumar de urina si sediment