Servicii Medicale

Spitalizare continuă

Serviciile medicale de spitalizare continua se efectueaza pentru pacientii cu afectiuni reumatismale acute sau cronici acutizate pentru diagnostic monitorizare si treatament de specialitate pe baza programarii la medicul curant.

Spitalizare de zi

Spitalizarea de zi se efectueaza pentru diagnosticul, monitorizarea si tratamentul afectiunilor din specialitatea reumatologie pe cazurile care nu necesita spitalizare continua si/sau nu pot fi gestionate prin ambulatoriu integrat.

Ambulatoriu

Ambulatoriu integrat asigura servicii medicale de reumatologie (consultatii, manevre terapeutice) si de recuperare medicala (consultatii, manevre terapeutice, activitati de recuperare complexa, ce includ electroterapie, kinetoterapie si masaj) pentru pacientii referiti spitalului, pe baza de programare.

Recuperare medicală

Serviciile medicale de recuperare se efectueaza in baza consultatiei de specialitate din cadrul Ambulatoriu Integrat de Recuperare Medicala, pe baza recomandarii medicului curant.

Imagistică și explorări funcționale

Serviciile medicale de imagistica si explorari functionale sunt oferite gratuit pacientilor internati (spitalizare continua sau de zi) iar pentru ceilalti pacienti contra cost.

Laborator

În cadrul laboratorului sunt angajați medici, biologi, asistenti laborator care garantează efectuarea tuturor examinărilor necesare în cadrul Centrului Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, în scurt timp și la standarde înalte de calitate. Toate acestea se desfășoară cu protejarea confidențialității și a datelor fiecărui pacient.

Servicii decontate de CASMB

Pachetele de servicii și tarifele decontate în baza contractelor încheiate cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.

Servicii cu plată

Pentru pacientii care nu beneficiaza de servicii medicale gratuite, in cadrul sistemului medical de asigurari de sanatate din Romania, sau la solicitarea expresa a pacientilor, se pot efectua servicii medicale cu plata detaliate in sectiunile aferente.

Consumul de medicamente

Pentru pacienții spitalizați (spitalizare continua sau de zi) medicamentele din farmacia cu circuit închis a spitalului se acordă gratuit.